Marjet van den Brand

marjet-van-den-brand

Marjet oftewel Jet ben ik zo’n 5 jaar geleden tegengekomen in Zandvoort. Ze werkte daar op een camping in de keuken, waar zij patat bakte en heerlijke gehaktballen braadde. De campinggasten vertelden me dat ze zo schitterend kon zingen, en dat heb ik geweten! Met het grootste gemak zette zij daar de tent op z’n kop, wat een stem!, een toptalent!

Jet en ik zijn de afgelopen jaren goede vrienden geworden, ik bewonder dat ze altijd haar zelf is gebleven, bij Jet geen poespas, het is gewoon Jet. Of je haar nu kent van ‘The Voice of Holland’ of de band ‘Helder’, Jet is Jet en dat maakt haar zo geliefd. Momenteel gaat ze als als soloartiest door het leven waar ze haar nieuwe ideeën tot uitvoering brengt.

Jet is een multitalent en zeer breed inzetbaar; van dance tot rock, ze draait er haar hand niet voor om. Marjet is een zangeres van het allerhoogste niveau, een echte aanrader!