Info

han-holland

Iets te vieren en u wilt een feest organiseren?

Bij Han Holland bent u aan het juiste adres! Of het nu gaat om een verjaardag, Amsterdamse avond, jubileum, bedrijfsfeest, haringparty, in de voetbalkantine of op de camping; Han maakt van iedere gelegenheid een onvergetelijk feest!

Avondvullend programma

Han verzorgt een avondvullend programma met een zeer uitgebreid repertoire; van Nederlandstalig tot Engelstalig, hij zorgt voor de juiste sfeer. In samenwerking met zijn vaste geluidsman/DJ zet hij de tent op z’n kop, verzoekjes zijn welkom!

Compleet verzorgd feest

Wilt u een (terugkerend) feest geven in uw café, restaurant of voor uw bedrijf? Han Holland neemt u al het werk uit handen en verzorgt een compleet programma/planning inclusief artiesten, geluid, aankleding etc. Door zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgt hij iedere keer weer voor een onvergetelijk feest. Geef uw wensen door, wij denken met u mee en komen met een passend voorstel. Wij kunnen voor ieder evenement iets voor u betekenen, u heeft er dus geen omkijken naar!

Vrienden van Han

Han Holland is uiteraard ook te boeken met één van zijn bevriende artiesten waar hij regelmatig samen mee optreedt. Bekijk eens de vrienden pagina en stel u eigen ‘toppers’ samen, succes verzekerd! Staat uw favoriete artiest er niet bij? Geen probleem! Gezien ons brede netwerk kunnen wij in principe iedere artiest voor u boeken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op, graag vertellen wij wat we voor u kunnen betekenen.