Biografie

han-holland

Zingen, presenteren en organiseren, Han Holland is een rasechte entertainer.

Als kleine jongen kwam Han al snel in aanraking met muziek, van zijn opa en oma kreeg hij een radio met pick-up waarmee hij de platen van zijn vader grijs draaide. Van The Cats, Ben Cramer, Shocking Blue, The Beatles, Tom Jones, Elvis, tot aan Johnny Jordaan en Andre Hazes, hij zong ze allemaal mee.

Het zingen ging hem goed af en zijn talent viel op, hij werd al snel gevraagd als zanger bij het schoolbandje “The Bullets”. Het eerste optreden herinnert hij zich nog als de dag van gisteren, wat was hij trots! Han is tijdens iedere verjaardag dé gangmaker, het entertainen zit in zijn bloed en er ging geen feestje voorbij of Han kreeg met zijn optreden alle voeten van de vloer!

In de loop der jaren heeft Han een breed netwerk opgebouwd van artiesten en etablissementen waar hij vast op het programma staat. Zijn brede repertoire, spontaniteit en passie voor het vak staan garant voor een geslaagd feest. Han treedt zowel alleen op, als samen met bevriende artiesten. Naast zingen is Han ook actief als presentator en organisator van compleet verzorgde feesten, Han regelt het voor u van A tot Z!

U wilt een feestje organiseren?

Han verzorgt een compleet feest inclusief artiesten, geluid, aankleding etc. U heeft er dus geen omkijken naar! Bekijk de partnerpagina, daar vindt u de horecagelegenheden waar Han regelmatig optreedt en/of complete feesten organiseert. U kunt er voor kiezen om Han alleen te boeken, maar eventueel ook in combinatie met een andere ‘bevriende’ artiest. Bekijk de vriendenpagina en stel uw eigen ‘toppers’ samen. Bij Han Holland is (bijna) alles mogelijk!

Info & boekingen

Zoekt u een allround zanger, presentator of organisator voor uw verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact op.